serija D

U našoj ponudi nalaze se dijelovi za Caterpillar motore serije D američkih proizvođača i brendova s dvije godine jamstva bez obzira na broj radnih sati.

Nudimo dijelove za Caterpillar D353, Caterpillar D379, Caterpillar D398 Caterpillar D399 te njihove plinske inačice Caterpillar G353, Caterpillar G379, Caterpillar G398 i Caterpillar G399.

U ponudi su sljedeći dijelovi:
– kompleti brtvila
– klipovi, prstenovi, svornjaci i osigurači
– košuljice cilindara i o-gumice
– ležajevi i čahure klipnjače
– ležajevi koljenastog vratila
– bregasta vratila, čahure i zupčanici
– ventili i razvod
– dobavne crpke goriva, brizgaljke i cijevi goriva
– dijelovi turbo-punjača
– hladnjaci ulja
– termostati
– ublaživači

Nudimo i elektro-pokretače i alternatore raznih brendova, no svakako su najzanimljiviji izvorni generalno obnovljeni uređaji s godinu dana jamstva. Pod cijenu se može dati i stari uređaj.

Ukoliko neki dijelovi za CAT D353, CAT D379, CAT D398 i CAT D399 nisu u našoj redovnoj ponudi, u dogovoru s kupcem potražit ćemo ih kod drugih proizvođača. U konačnici, ukoliko određene dijelove ne pronađemo u zamjeni ponudit ćemo izvorne CAT.

Svaki model CAT motora ima više izvedbi, zbog toga za službenu ponudu uvijek trebamo serijski broj motora kako bi izvadili odgovarajuće kataloške brojeve dijelova.

Uobičajeni rok isporuke za manje narudžbe je 1 – 2 radna dana, a za veće 3 – 4. Za dijelove koji nisu odmah dostupni rok isporuke je od 7 – 12 radnih dana ovisno o trenutku narudžbe.

Pripremite serijski broj motora, kontaktirajte nas i zatražite ponudu!