serija C

U našoj ponudi nalaze se dijelovi za Caterpillar motore serije C američkih proizvođača i brendova s dvije godine jamstva bez obzira na broj radnih sati.

Nudimo dijelove za Caterpillar C7, Caterpillar C9, Caterpillar C10, Caterpillar C12, Caterpillar C13, Caterpillar C15 i Caterpillar C18.

U ponudi su sljedeći dijelovi:
– kompleti brtvila
– klipovi, prstenovi, svornjaci i osigurači
– košuljice cilindara i o-gumice
– klipnjače, ležajevi i čahure
– koljenasta vratila, ležajevi i zupčanici
– bregasta vratila, čahure i zupčanici
– ventili i razvod
– crpke ulja
– crpke vode i termostati

Nudimo i elektro-pokretače i alternatore raznih brendova, no svakako su najzanimljiviji izvorni generalno obnovljeni uređaji s godinu dana jamstva. Pod cijenu se može dati i stari uređaj.

Ukoliko neki dijelovi za CAT C7, CAT C9, CAT C10, CAT C12, CAT C13, CAT C15 i CAT C18 nisu u našoj redovnoj ponudi, u dogovoru s kupcem potražit ćemo ih kod drugih proizvođača. U konačnici, ukoliko određene dijelove ne pronađemo u zamjeni ponudit ćemo izvorne CAT.

Svaki model CAT motora ima više izvedbi, zbog toga za službenu ponudu uvijek trebamo serijski broj motora kako bi izvadili odgovarajuće kataloške brojeve dijelova.

Uobičajeni rok isporuke za manje narudžbe je 1 – 2 radna dana, a za veće 3 – 4. Za dijelove koji nisu odmah dostupni rok isporuke je od 7 – 12 radnih dana ovisno o trenutku narudžbe.

Pripremite serijski broj motora, kontaktirajte nas i zatražite ponudu!