serija 3500

U našoj ponudi nalaze se dijelovi za Caterpillar motore serije 3500 američkih proizvođača i brendova s dvije godine jamstva bez obzira na broj radnih sati.

Nudimo dijelove za Caterpillar 3508Caterpillar 3512  i Caterpillar 3516 te njihove plinske inačice Caterpillar G3508, Caterpillar G3512, Caterpillar G3516 Caterpillar G3520.

U ponudi su sljedeći dijelovi:
– kompleti brtvila
– klipovi, prstenovi, svornjaci i osigurači
– košuljice cilindara i o-gumice
– ležajevi i čahure klipnjače
– ležajevi koljenastog vratila
– bregasta vratila, čahure i zupčanici
– ventili, razvod i ostali dijelovi glave
– brizgaljke goriva
– crpke vode i termostati
– dijelovi turbo-punjača
– ublaživači
– razni osjetnici

Nudimo i elektro-pokretače i alternatore raznih brendova, no svakako su najzanimljiviji izvorni generalno obnovljeni uređaji s godinu dana jamstva. Pod cijenu se može dati i stari uređaj.

Ukoliko neki dijelovi za CAT 3508, CAT 3512 i CAT 3516 nisu u našoj redovnoj ponudi, u dogovoru s kupcem potražit ćemo ih kod drugih proizvođača. U konačnici, ukoliko određene dijelove ne pronađemo u zamjeni ponudit ćemo izvorne CAT.

Svaki model CAT motora ima više izvedbi, zbog toga za službenu ponudu uvijek trebamo serijski broj motora kako bi izvadili odgovarajuće kataloške brojeve dijelova.

Uobičajeni rok isporuke za manje narudžbe je 1 – 2 radna dana, a za veće 3 – 4. Za dijelove koji nisu odmah dostupni rok isporuke je od 7 – 12 radnih dana ovisno o trenutku narudžbe.

Pripremite serijski broj motora, kontaktirajte nas i zatražite ponudu!