serija 3400

U našoj ponudi nalaze se dijelovi za Caterpillar motore serije 3400 američkih proizvođača i brendova s dvije godine jamstva bez obzira na broj radnih sati.

Nudimo dijelove za Caterpillar 3406, Caterpillar 3408 Caterpillar 3412 te njihove plinske inačice Caterpillar G3406, Caterpillar G3408 Caterpillar G3412.

U ponudi su sljedeći dijelovi:
– kompleti brtvila
– klipovi, prstenovi, svornjaci i osigurači
– košuljice cilindara i o-gumice
– klipnjače, ležajevi i čahure
– koljenasta vratila, ležajevi i zupčanici
– bregasta vratila, čahure i zupčanici
– ventili, razvod i ostali dijelovi glave
– dobavne crpke goriva, brizgaljke i cijevi goriva
– crpke i hladnjaci ulja
– crpke vode i termostati
– dijelovi turbo-punjača
– zamajci i zupčanici elektro-pokretača
– ublaživači
– razni osjetnici

Nudimo i elektro-pokretače i alternatore raznih brendova, no svakako su najzanimljiviji izvorni generalno obnovljeni uređaji s godinu dana jamstva. Pod cijenu se može dati i stari uređaj.

Ukoliko neki dijelovi za CAT 3406, CAT 3408 i CAT 3412 nisu u našoj redovnoj ponudi, u dogovoru s kupcem potražit ćemo ih kod drugih proizvođača. U konačnici, ukoliko određene dijelove ne pronađemo u zamjeni ponudit ćemo izvorne CAT.

Svaki model CAT motora ima više izvedbi, zbog toga za službenu ponudu uvijek trebamo serijski broj motora kako bi izvadili odgovarajuće kataloške brojeve dijelova.

Uobičajeni rok isporuke za manje narudžbe je 1 – 2 radna dana, a za veće 3 – 4. Za dijelove koji nisu odmah dostupni rok isporuke je od 7 – 12 radnih dana ovisno o trenutku narudžbe.

Pripremite serijski broj motora, kontaktirajte nas i zatražite ponudu!