N14, NT855, NTA855

U našoj ponudi nalaze se dijelovi za Cummins motore N serije američkih proizvođača i brendova s dvije godine jamstva bez obzira na broj radnih sati.

Pokrivamo sve modele počevši od starog atmosferskog Cummins 855, preko turbo-punjenog Cummins NT855 te turbo-punjenog s hlađenim zrakom Cummins NTA855, do novije inačice Cummins N14 i Cummins NTA14 motora. Tu su svakako i nešto rijeđi, ali opet zastupljeni plinski modeli Cummins G855 i Cummins G855BC.

U ponudi su sljedeći dijelovi:
– kompleti brtvila
– klipovi, prstenovi i svornjaci
– košuljice cilindara
– klipnjače, ležajevi i čahure
– koljenasta vratila, ležajevi i zupčanici
– bregasta vratila, zupčanici razvoda i čahure
– ventili, razvod i ostali dijelovi glave motora
– dobavne crpke goriva, brizgaljke i cijevi goriva
– crpke ulja i dijelovi, hladnjaci ulja te korita motora
– crpke vode i termostati
– hladnjaci zraka i turbo-punjači
– razni osjetnici tlaka i temperature
– remenje

Nudimo i elektro-pokretače i alternatore raznih brendova, no svakako su najzanimljiviji izvorni generalno obnovljeni uređaji s godinu dana jamstva. Pod cijenu se može dati i stari uređaj.

Ukoliko neki dijelovi za Cummins motore N serije nisu u našoj redovnoj ponudi, u dogovoru s kupcem potražit ćemo ih kod drugih proizvođača. U konačnici, ukoliko određene dijelove ne pronađemo u zamjeni ponudit ćemo izvorne Cummins.

Svaki model motora ima više izvedbi, zbog toga za službenu ponudu uvijek trebamo serijski broj motora kako bi izvadili odgovarajuće kataloške brojeve dijelova.

Uobičajeni rok isporuke za manje narudžbe je 1 – 2 radna dana, a za veće 3 – 4. Za dijelove koji nisu odmah dostupni rok isporuke je od 7 – 12 radnih dana ovisno o trenutku narudžbe.

Pripremite serijski broj motora, kontaktirajte nas i zatražite ponudu!