C serija, QSC i ISC

U našoj ponudi nalaze se dijelovi za Cummins motore C serije američkih proizvođača i brendova s dvije godine jamstva bez obzira na broj radnih sati.

Pokrivamo sve modele, počevši od prvog predstavljenog Cummins 6C8.3, te njegovih inačica; turbo-punjenih Cummins 6CT i turbo-punjenih s hlađenim zrakom Cummins 6CTA do najnovijih Cummins ISC i Cummins QSC motora. Tu su svakako i nešto rijeđi, ali opet zastupljeni plinski modeli Cummins GTA8.3 i G8.3G.

U ponudi su sljedeći dijelovi:
– kompleti brtvila
– klipovi, prstenovi i svornjaci
– suhe košuljice
– klipnjače, ležajevi i čahure
– koljenasta vratila, ležajevi i zupčanici
– bregasta vratila, zupčanici razvoda i čahure
– ventili, razvod i ostali dijelovi glave motora
– dobavne crpke goriva i brizgaljke
– crpke i hladnjaci ulja
– crpke vode i termostati
– hladnjaci zraka i turbo-punjači
– razni osjetnici tlaka i temperature
– remenje

Nudimo i elektro-pokretače i alternatore raznih brendova, no svakako su najzanimljiviji izvorni generalno obnovljeni uređaji s godinu dana jamstva. Pod cijenu se može dati i stari uređaj.

Ukoliko neki dijelovi za Cummins motore C serije nisu u našoj redovnoj ponudi, u dogovoru s kupcem potražit ćemo ih kod drugih proizvođača. U konačnici, ukoliko određene dijelove ne pronađemo u zamjeni ponudit ćemo izvorne Cummins.

Svaki model motora ima više izvedbi, zbog toga za službenu ponudu uvijek trebamo serijski broj motora kako bi izvadili odgovarajuće kataloške brojeve dijelova.

Uobičajeni rok isporuke za manje narudžbe je 1 – 2 radna dana, a za veće 3 – 4. Za dijelove koji nisu odmah dostupni rok isporuke je od 7 – 12 radnih dana ovisno o trenutku narudžbe.

Pripremite serijski broj motora, kontaktirajte nas i zatražite ponudu!